Shiro, I Miss U…

Posted: February 22, 2011 in Inside The Playpen

I was digging some of photo album folders in my CDs when i accidentally found Shiro’s photo.

Dated on 25 May 2009

He was about 4 months old, free-ranged and loved exploring the house.

Look at the photo. Look at how he managed to climb on the couch and sat on the arm-rest.

I also found a collection of his videos. These are some of them, which i never published before :

Owhhhhh how i miss that boy so much! *sigh* 😦

Advertisements
Comments
  1. Nampak cool jer Shiro ni… senang tak nak jaga dia…?

  2. Catladyjes says:

    Comelnya Shiro!!! Cats tu lak nakal nak bermain2 dgn ia…hehehehhe…

  3. Papa meow says:

    Salam, mana Shiro sekarang?,maaf jarang2 dapat jalan2 ke blog kwn2, x tau perkembangan, Shiro nampak montel dan jinak sangat. Arnab Papa yang dua dulu tu ntah kemana hilang, sampai sekarang tak pernah nampak lagi…

    • thefluffies says:

      Papa Meow, Shiro dah takde.. keracunan Frontline 😦

      • Papa meow says:

        frontline?…untuk kutu tu, ni nk share sket, klu ada yg keracunan suapkan charcoal cari di farmasi. Suapkan sebiji tiap 5 jam. ikut keadaan sakit dia lah…fungsinya menyerap apa2 yg x diingini dalam perut dia. Puasa kan pagi sampai malam, bagi air je, baru2 ni ada gak budak2 ni keracunan, lepas suap sehari tu dia ok balik. Penting tu simpan dalam kotak firs aid. Manusia pn boleh guna kalau keracunan

      • thefluffies says:

        Dah bg, tapi time tu dah agak terlambat dan masa tu tak dapat bg sepenuh perhatian kat Shiro sbb masa dia mula² sakit, my dad passed away dan i kena berulang balik Johor-Penang setiap 4 hari selama sebulan 😦

        Btw, thanks for the tips, Papa Meow 😉

  4. Dreadful, isn’t it? I still miss Scoop and still see him here and there.

    Au is eating 3 times as much as he was on Monday. This FIV miracle drug he’s testing seems to be working. We’re over the moon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s